HOME

Diashow Amerika © copyright Dutchmarco


Since your web browser does not support JavaScript, here is a non-JavaScript version of the image slideshow:

slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image


slideshow image
vlag usa        vlag canada

Reisverslagen van onze reizen naar
de Verenigde Staten van Amerika en Canada.


hartelijk welkom op onze website met Amerikareisverslagen.
Wij zijn de afgelopen jaren diverse malen in Noord-Amerika geweest, zowel in de Verenigde Staten van Amerika als in Canada. Zo zijn wij enthousiaste Amerikagangers geworden.
Van een aantal van onze reizen hebben wij verslagen gemaakt en deze op het internet gepubliceerd. Zij zijn via de buttons in de linker kolom op te roepen.

Als voorbereiding van onze reizen lezen wij met veel plezier de reisverslagen van anderen en dankzij de ervaringen, tips en foto's die wij daarbij tegenkomen, kunnen wij steeds de voor ons perfecte reis samenstellen. Wij hopen dan ook, dat andere Amerikareizigers inspiratie opdoen door het lezen van onze verslagen.

Wij hopen dat u veel plezier heeft bij het lezen van onze verslagen en het bekijken van de foto's. Misschien doet u er nog leuke ideeŽn uit op voor uw eigen reis naar dit fantastisch mooie continent.
Wij stellen het op prijs als u een berichtje in ons gastenboek achterlaat. Dit is in de linker kolom te vinden.

Groet, Marco en Rina.


beadsbar


uk vlag   usa vlag

Welcome at this website made by Marco and Rina.
We live in The Netherlands and from our travels through the United States of America and Canada we have made some journals. From this page you can visit them. However the text is in Dutch. If you are fluent in our language, we hope that you enjoy reading our travel journals so that it seems that you experience the journey with us through this splendid continent.


beadsbar

Take nothing but pictures,
leave nothing but footprints.Deze website is best te bekijken met beeldschermresolutie van minimaal 1280 x 1024 pixels met IE-7+

luchtballon


copyright © DutchMarco 2005 - 2021
all rights reserved